design & layout: Roy

Tidslinje:

1972: Rorbua åpnet som en liten pub i kjelleren på Central Hotel.
1974: Rorbua flyttes en etasje opp, og bygges om. Nyåpning av Rorbua sommeren 1974.
1987 - 2003: Rorbua blir landskjent gjennom tv-programmet "Du skal høre mye.."
2011: 3. april er det gravøl for Rorbua, med jam.
6. april nyåpner Rorbua i nye lokaler på Holmboe-brygga.
2012: Den etterlengtede uterestauranten begynner å ta form. 2. juli er taket endelig på plass ute, og man kan nyte sin røyk uten å regne vekk.
August 2012 ble Rorbua valgt som festivalpub for Tromsø Ølfestival.

Rorbua befinner nå seg på sin tredje plassering, og er om man regner med "øl-bula" i kjelleren 40 år i år. Det som dog kjennetegner Rorbua i dag er hovedsaklig ting som stammer fra tiden fra 1974 og fremover, så den virkelige 40-årsfeiringen må vi nok vente med til 2014.